Urządzenia inteligentnego domu, rozwój technologii 5G, sztuczna inteligencja...
Urządzenia inteligentnego domu, rozwój technologii 5G, sztuczna inteligencja...
Ostatnio na rynku technologicznym pojawiło się wiele interesujących nowinek. Wśród nich można wymienić coraz popularniejsze urządzenia inteligentnego domu, rozwój technologii 5G, rosnącą popularność sztucznej inteligencji czy rewolucję w dziedzinie motoryzacji elektrycznej i autonomicznej. Może porozmawiamy o sztucznej inteligencji 

Re: Urządzenia inteligentnego domu, rozwój technologii 5G, sztuczna inteligencja...
To może ja się wypowiem. Ta sztuczna inteligencja to super sprawa. Ostatnio się o tym przekonałem na własnej skórze. Mam połączony z inteligentnym domem alarm bezprzewodowy. Dzięki temu cały budynek jest wyposażony w system monitorujący czy ktoś nieproszony zbliża się do domu. Właśnie w takich sytuacjach najbardziej skuteczny okazuje się alarm, który od razu się uruchamia. Dodatkowo rozpoznaje wycieki wody, ostrzega przed pożarem.
Mnie uchronił przed zalaniem
Każdy kto jest na etapie budowy domu powinien pomyśleć o urządzeniach inteligentnego domu i o wspomnianym alarmie. Najlepsze w tym wszystkim jest to, że inteligentne zabezpieczenia budynku tworzą elementy, które już są w nim obecne, w związku z czym nie trzeba wydawać dodatkowych pieniędzy na nowe instalacje.
Mnie uchronił przed zalaniem

Każdy kto jest na etapie budowy domu powinien pomyśleć o urządzeniach inteligentnego domu i o wspomnianym alarmie. Najlepsze w tym wszystkim jest to, że inteligentne zabezpieczenia budynku tworzą elementy, które już są w nim obecne, w związku z czym nie trzeba wydawać dodatkowych pieniędzy na nowe instalacje.